2009. március 12.

Új szavazás

Eltörött a bokám. Sűrűn megfordulok mostanában az Áruház téri SZTK-ban, ezért adódott a kérdés: Ön mennyire elégedett az intézménnyel? Ha a szavazáson kívül egyéb, bővebben kifejtendő észrevétele van, itt leírhatja hozzászólásában! tovább »


2009. március 12.

Vajon miért…

Vajon miért van az, hogy ha két órán keresztül vagyok benn a csepeli SZTK-ban a törött lábam miatt, akkor abból másfél órát a röntgen osztályon várok? Nem csúcsidőben, öt-hat páciens körében. Tényleg érdekel, nem irónikusnak szántam a kérdést, biztos valami technikai oka van! :o

donpietro


2009. január 17.

Szavazás

A közelmúlt szomorú eseményei miatt aktuális kérdésünk a következő: tovább »


2008. október 06.

Az én Csepelem 2015

A különféle elképzelések és fejlesztések alapján elképzeltem, milyen lehet majd Csepel 2015-ben. A cikkben szereplő beruházások nem csupán képzeletem szüleményei, azok mind szerepeltek már hivatalos fórumokon is. Vigyázat, a következő mondatok sokkoló hatásúak lehetnek! :) tovább »


2007. április 13.

Új szavazás

A Hollandi úti Napközis tábor helyén lakópark építésére kapott elvi építési engedélyt egy cég. Új kérdésünkben arra vagyunk kíváncsiak, egyetért-e az építkezéssel, illetve Ön mit tervezne a területre?!

Lezárult szavazásunk alapján szinte mindenki egyetért azzal, hogy a Szent Imre tér megújuljon.


2007. március 20.

Új szavazás

Kapcsolódva az Önkormányzat “Lakossági véleményfelméréséhez“, aktuális kérdésünk a Szent Imre tér felújításának kérdéskörét feszegeti. Nyomja meg a gombot: most!

Egyúttal lezárult a ciánszennyezésel kapcsolatos szavazásunk. A túlnyomó többség szerint a szakminisztériumnak kellene azonnal cselekedni! Sajnos azt hiszem, mire ez megtörténik, még nagyon sok szennyeződés fog szivárogni az Öreg-Dunába! :-(


2007. március 20.

GeoGreeting

A méltán világhírű csepel-sziget.hu oldalra már a Google is felfigyelt!

:-)

Íme!


2007. február 23.

Új szavazás

Mi a véleménye a csepeli ciánszennyezés megszüntetéséről?
tovább »


2007. február 01.

Új szavazás

Mi épüljön a Szigetcsúcson? tovább »


2007. január 21.

“Csepelért” díj vs. citromdíj

Kik kapjanak “CSEPELÉRT”-díjat 2007-ben? Február 16-ig várják a javaslatokat! tovább »