2009. március 29.

Programnaptár

Mint szemfüles olvasóink bizonyára észrevették, új szolgáltatást indítottunk! A jobboldali oldalsávon ezentúl látható lesz egy naptár a térség programjaival, alatta pedig az időben legközelebbi öt program. Ezenkívül a programokról részleteket is megtudhatnak majd egy kedves olvasónk jóvoltából.

Ha észrevételük van a programokkal kapcsolatban, vagy felhívnák figyelmünket egyéb eseményekre, bátran írjanak hozzászólást alant!

donpietro


2009. január 03.

Anya fázik!

Idézet a faliújságról: “A távhőközpont meghibásodása miatt nincs melegvíz és fűtés Csepelen. A hiba elhárításáig türelmüket kérjük!”

No comment!


2007. november 14.

Újabb lakópark?

Olvasói információ.

Többször felröppent a hír az utóbbi évtizedben, hogy a Szent István úton különböző üzletláncok építkeznének. Mostani információnk szerint lakópark épül a festékbolt és a Rideg Sándor Művelődési Ház között (helyett). Tudja ezt valaki megerősíteni vagy cáfolni?


2007. augusztus 01.

Szolgálati közlemény

Augusztus 6-án, hétfőn, mindenki óvatosan közlekedjen a Szabadkikötő úton!

:-)


2007. március 05.

Fotók

Kedves Olvasók! Több fotókkal kapcsolatos észrevételt kaptam az utóbbi időben. tovább »


2007. február 01.

Traffipaxinfó

Csepel – 2007. február 1-15-ig tovább »


2005. szeptember 01.

A BKV RT. éjszakai járatai Csepelen

Az új hálózat 2005. szeptember 1-jéről 2-ára virradó éjszaka indul be. tovább »


2005. augusztus 19.

Valós címek a gyárban

Csepel

Megszűnik az elmúlt évtizedekben igencsak sűrűn használt Gyepsor utca 1. cím. Az ok, hogy kerületünk önkormányzatának városépítési irodája házszámtartományokat jelölt meg a Csepel Művek területén lévő utcák tömbjeinek. tovább »


2004. május 14.

Traffipaxot kapott Csepel

Gyorshajtók figyelmébe!

Mai nap egy új traffipaxot adtak át ünnepélyesen a csepeli kapitányságon dr. Nagy-Juhák Istvánné alezredes, dr. Borsány György alpolgármester, Tóth Mihály polgármester, Lapid Lajos rendőr ezredes, Sághi Jenő r. alezredes – kapitányság vezető, Klinkó István r. alezredes jelenlétében.

A készüléket a csepeli önkormányzat vette a kapitányságnak, 5,4 millió forintért. A kapitány elmondta, hogy a cél a megelőzés, tehát jól látható helyen fogják alkalmazni a szerkentyűt. Lapid ezredes szerint is a cél nem a büntetések növelése, hanem a megelőzés. Menjen híre, hogy van ilyen Csepelen, és akkor ha már egy évben csak egy sérülést okozó balesetet megakadályoznak vele, akkor már megérte.

A gépről:

  • FámaLézer III. – ez jelenleg a csúcsmodell
  • Álló és mozgó üzemű lézeres sebesség és távolságmérő
  • Videó és hang dokumentálás
  • 1.800 m célzott pontos szupertáv
  • Gépkocsiról és állványról is működtethető, teleszkópos lába miatt percek alatt felállítható.

Heti hét nap alkalmazzák majd, mindig máshol, egy 12 órás szolgálat során akár 10 különböző helyen is felállíthatják, de elősorban frekventált helyeken. (pl. Csepeli út, II. Rákóczi F., Szabadkikötő)

-informátorunktól-

2004. 05. 14.


2000. december 30.

Csepeli horgászvizek

tovább »