Impresszum, kapcsolat

Üdvözöllek a csepel-sziget.hu-n!

Tudtad, hogy talán Csepelen van Európa középpontja? Hallottad, hogy itt tárták fel Magyarország második legnagyobb bronzkori temetőjét? Ismered a Panonnia vagy a Csepel motorok történetét? Kíváncsi vagy csepeli programokra, cégekre, éttermekre?

Ez az oldal azzal a szándékkal készült, hogy Csepelről mindent megtudhasson aki ide betér. A csepel-sziget.hu folyamatos fejlesztés és frissítés alatt áll, ezért kíváncsi vagyok a véleményedre, építő jellegű kritikádra is. Kérlek, ha hiányérzeted van, vagy nem találsz valamit, jelezd nekem, igyekszem pótolni a hiányt!

A csepel-sziget.hu egy magánszemélyek által működtetett, független, politika-semleges oldal, mely Csepellel foglalkozik és csepelieknek valamint Csepel után érdeklődnek szól. A bejegyzésekhez fűzött kommentárok nem minden esetben tükrözik a szerkesztők véleményét! A hozzászólások moderáltak, kérlek ne sértsd a jóízlést! Adatokat harmadik fél részére nem adunk ki!

Keresek a térségből újságírókat, fotósokat! Nem kell, hogy profi legyél, fő a lelkesedés!

Várom a térség összes településének, hivatalának, intézményének, vállalkozójának jelentkezését, akár információt, akár hirdetést szeretne megjelentetni az oldalon!

donpietro

Az oldal elérhető mobiltelefonról is a következő címen: http://www.csepel-sziget.hu/wordpress/wap.php

Hirdetési áraink:

Banner: 120×120 vagy 350×45

-címlapon 5.000-/hó v. 25.000-/fél év

-egyéb helyen 3.000-/hó v. 15.000-/fél év

Link elhelyezése:

-címlapon 4.000-/hó

-egyéb helyen 2.000-/hó

Megjelenés a céges oldalon:

5.000-/hó v. 25.000-/fél év

Apróhirdetés (jövedelemszerző):

1.000-/hó

Reklám-riport elhelyezése, rovat támogatás, bannerkészítés:

megegyezés szerint, írj!

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Kapcsolatfelvétel:

donpietro@t-online.hu